Connect with us
Telefon: +34 968 778 630 e-postadresse: info@realhomesinrealspain.com

 Rækkehus Til Salg, ,  Provins, .   Status: SOLGT


Soverom Bad Svømmebasseng Garasje Gjest Annekset Hage Utsiden Plass Møbleret Internett Gangavstand Repossession eller foreclosure Byggearealet Tomt Elektrisitet Vann
3 1 100 None Avventer Se notater Se notater
Referanse
CE 1280
   Pris
£ 21.845
25.000 €
30.463 US
242.625 Kr

Boliglån ordning på bare fire uker, med forbehold om status


Status: SOLGT
Hjem Swap:
Lei å kjøpe:

Opprinnelig Pris Du Sparer
36.000 € 11.000 €


Sparer Du 30,56%
Energy Performance Sertifikater

En EPC eller CEE som det er kjent i Spania, er nødvendig for alle eiendommer for salg eller leie fra 1. juni 2013. En EPC varer i 10 år, og det er få unntak der et sertifikat ikke er nødvendig. Hvis du trenger mer informasjon om en EPC, kan du kontakte oss.

Hvor en rating er vist som 'Pending', betyr dette sertifikatet er i ferd med å bli innhentet av hus. Når vi mottar en bekreftelse kopi av sertifikatet, vil vi overføre sin sertifisert rating til eiendommen notering.

Ejendom Specifikationer:

Soveværelser: 3
Badeværelser: 1
Køkken:
Lounge:
Spisestue:
Nytte:
Spisekammer:
Telefon:
Internet:
Opbygge Område: 100 m2/ 1076 ft2


Lokale Fasiliteter   

Lokale fasiliteter inkluderer hoteller, barer, restauranter, teatre, offentlige innendørs og utendørs svømmebasseng, gymsaler, idrettshaller, butikker, innendørs og utendørs markeder, skoler, medisinske sentre og et stort moderne sykehus.

Tillegg verden class golf, ridning, turgåing, tennis, aerobic og holde seg i form, fiske, kanopadling, rafting, quads, gokart, sykling, fjellklatring, skyting, terrengsykling, to Roman Spa Balneario tallet, vinsmaking, konserter og underholdning, fiesta 's & moro er bare noen av de fantastiske pass ganger at vi har på tilbud her, skjer rundt oss, 365 dager i året.

Det er innendørs og utendørs markeder her hver dag hvor du kan bla gjennom og kjøpe alt fra ferskt kjøtt, fisk og skalldyr, lokalt dyrkede grønnsaker og frukt, kaker og bakeri, oster, viner, urter og krydder, sko, mote, møbler og faktisk alt under solen, og også fargerike håndtverker markeder på den siste søndagen i hver måned.

Vi er bare 55 minutter til Alicante flyplass, 45 minutter til Murcia flyplass og kun 25 minutter til den nye flyplassen i Corvera (Murcia by).

Just 55 minutter til de vakre kyst strendene på Costa Calida, La Manga og Mar Menor, og bare 20 minutter til den magiske historiske kosmopolitiske hovedstaden Murcia.

Denne egenskapen har blitt vist: 6576 ganger.


 Rækkehus Til Salg, , ,  Provins, .   Status: SOLGT© 2018 Casas de España Alle Rettigheter Reservert.
Connect with us